Babykamers

Babykamers

Het adres voor jouw nieuwe babykamer

Wanneer je een kleintje verwacht is de babykamer inrichten al onderdeel van de voorpret. Voor het inrichten van de babykamer zijn er een hoop mogelijkheden. Bij Baby Max hebben wij een grote collectie babykamers van verschillende stijlen.

Lees meer

Winkelopties

Prijs
Merk
 1. Bugaboo 1 product
 2. Maxi-Cosi 3 producten
 3. Bopita 87 producten
 4. Bloom 1 product
 5. 4moms 2 producten
 6. Sebra 6 producten
Met reiswieg
Uitbreidbaar naar duo
Categorie
Kleursoort
Kleur frame

Producten 1-16 van 100

Oplopende richting instellen
 1. bloom alma mini designwieg naturel
  Bloom

  Bloom Alma Mini Wieg

  Vanaf € 439,00
  Meer informatie
 2. Maxi-Cosi-Alba-Beyond-Graphite-wieg-kinderstoel
  Maxi-Cosi

  Maxi-Cosi Alba

  Vanaf € 279,99
  Meer informatie
 3. maxi-cosi-iora-air-beyond-Green-co-sleeper
  Maxi-Cosi

  Maxi-Cosi Iora Air

  Vanaf € 259,99
  Meer informatie
 4. Maxi-Cosi Iora
  Maxi-Cosi

  Maxi-Cosi Iora

  Vanaf € 209,99
  Meer informatie
 5. Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  Gratis verzending EU vanaf € 39,-
  De specialist in kinderwagens
  Uitstekend - Trustpilot
Pagina

Wanneer je een kleintje verwacht is de babykamer inrichten al onderdeel van de voorpret. Voor het inrichten van de babykamer zijn er een hoop mogelijkheden. Bij Baby Max hebben wij een grote collectie babykamers van verschillende stijlen. Bedenk dus goed wat voor een stijl babykamer je wilt aanschaffen. Maar behalve dat de babykamer aan jouw stijl moet voldoen is het ook belangrijk dat de babykamer praktisch en veilig is. Bij Baby Max verkopen wij alleen meubels welke aan de veiligheidseisen voldoen. Ook is het belangrijk om te bedenken hoeveel ruimte je hebt voor de meubels en welk budget jij wilt uitgeven.

Een babykamer kan bestaan uit een ledikant en commode of een ledikant, commode en kast. Dit is afhankelijk van hoeveel ruimte er beschikbaar is voor de meubels. Het ledikant en de commode zijn de belangrijkste meubels om aan te schaffen. Het ledikant is het bedje waar jouw kindje veel uurtjes in door zal brengen voor zijn slaapjes.

De commode is de plek waar je jouw kindje verschoond of aankleed. Het kan handig zijn om de commode uit te breiden met een barrier of wandrek. Deze zijn vaak los verkrijgbaar. Een barrier kun je op de commode plaatsen waardoor jouw kindje recht voor je ligt. Dit kan het verschonen en aankleden een stuk gemakkelijk maken. Een wandrek kan handig zijn voor boven de commode zodat je belangrijke spulletjes voor tijdens het verschonen bij de hand hebt.