Bekijk de wereld van boven, net als een Giraffe

Bekijk de wereld van boven, net als een Giraffe

De Bugaboo Giraffe is hier om alle avonturen vanaf het begin met je kindje mee te beleven, de kinderstoel voor het eerste fruithapje, het eerste knutselwerkje en de eerste verhalen over de op school beleefde avonturen. In deze blog lees je wat deze geweldige stoel te bieden heeft.

Je kindje ligt lekker in de box te spelen, jij gaat aan tafel zitten en wil net de eerste hap nemen maar dan begint je kleintje te huilen. Je kindje wil erbij zijn, alles mee beleven, vroeger zat je dan met je kindje in je armen en handen te weinig aan tafel maar dat is nu verleden tijd. Met de newbornset kan jouw kindje vanaf het begin op gelijke hoogte plaats nemen bij jullie aan tafel. Niets is toch gezelliger dan dat?

Ideaal is het dat je onder de newbornset ook een schommelonderstel kan plaatsen, zo maak je in een handomdraai een fijne schommelstoel.

Vanaf 6 maanden mag de newbornset van tafel en is je kindje klaar om rechtop aan tafel te zitten met de babyset, de stoel kan dan zowel direct aan tafel geplaatst worden of met een eigen tafeltje, de tray, ideaal voor kleine knoeipoetsen want de tray draait na het eten gewoon een rondje mee in de vaatwasser.

En dan komt het moment waarvan je soms dacht dat hij nooit zou komen maar tegelijkertijd veel te snel kwam, je kindje is alweer 3 jaar oud en kan veilig zelfstandig in en uit de stoel klimmen. Komt hier dan het avontuur met de Giraffe tot een eind? Nee hoor, gelukkig niet! Met dank aan het eenvoudig te verstellen voetenplankje groeit de stoel nog jaren met jullie mee, zelfs papa en mama kunnen gebruik maken van de stoel want hij heeft een maximaal draaggewicht van wel 100 kg.

Ben jij ook klaar om je kindje de mooiste keukentafel avonturen te laten beleven met de Giraffe?

Bestel hem hier