Compact comfort met de Cybex Orfeo

Compact comfort met de Cybex Orfeo

Ben je opzoek naar een mooie maar zeker ook compacte buggy? Zoek dan niet verder, de Cybex Orfeo heeft in huis waar jij naar zoekt. Meer weten? Lees vooral verder.

De Cybex Orfeo is niet jouw buggy als je van een actieve vakantie houdt want rollen over berg- en bospaden daar is hij niet zo goed in. Waar hij wel perfect voor is, is de relax vakantie waarbij je vooral wil genieten. Hij doet zijn werk prima in de stad of op de boulevard en relaxed graag met je mee als je ergens een drankje doet of een hapje eet. Je kunt hem namelijk ontzettend compact opvouwen en dus in elk hoekje van die leuke strandtent kwijt.

Dat compacte is ook tijdens het reizen hartstikke handig, ga je met de auto dan neemt hij maar weinig ruimte in beslag zodat je meer ruimte voor bagage hebt. Ga je met het vliegtuig? Dan mag hij gewoon met je mee het vliegtuig in want bij de meeste maatschappijen mag hij gewoon het bagagecompartiment.

Je hoeft niet bang te zijn dat zijn compactheid in de weg staat van comfort voor je kindje, hij is namelijk uitgerust met een XL zonnekap, heeft een verstelbare beensteun en verschillende zit en ligstanden waaronder een ergonomisch liggende positie. Heeft je kindje zin om lekker te wandelen dan vouw je de buggy met één hand in en draag je hem met de geïntegreerde schouderband gemakkelijk met je mee.

Zie jij jezelf al met de Orfeo op vakantie gaan?

Klik hier voor alle beschikbare kleuren!