De top 5 blauwe kinderwagens van 2021

De top 5 blauwe kinderwagens van 2021

Als je al eventjes opzoek bent naar de perfecte kinderwagen zal het je niet ontgaan zijn dat er veel verschillende kinderwagens leverbaar zijn in de trendkleur blauw. Blauw is een veelzijdige kleur, en gaat van lichtblauw tot diep marineblauw. Ook is de kleur blauw ontzettend goed te combineren. Daarom voor jou onze top 5 van blauwe kinderwagens.

Onze top 5 blauwe kinderwagens

1 - Cybex Priam Mountain Blue

De prachtige Cybex Priam is leverbaar in een fantastische blauwe kleur, Mountain Blue. Deze blauwtint neemt je mee naar een bergwandeling met uitzicht op een prachtig bergwatertje. Het frame van de kinderwagen is leverbaar in vier verschillende kleuren.

   

Shop nu

 

2 – Thule Sleek Navy Blue

De stijlvolle Thule Sleek is leverbaar in de kleur Navy Blue. Deze prachtige donker blauwe kleur geeft de kinderwagen een klassieke uitstraling. Wat extra handig is aan de Thule Sleek is dat de kinderwagen met je mee groeit. Je plaatst gemakkelijk een extra reiswieg of zitting op het frame waardoor je niet één maar twee kinderen kunt vervoeren.

Thule Sleek Navy Blue Compleet 1  Thule Sleek Navy Blue Compleet 2

Shop nu

 

3 – Bugaboo Fox2 Vapor Blue

Steel de show met deze geweldige Bugaboo Fox2 kinderwagen. De Bugaboo Fox2 is leverbaar met een zonnekap in de kleur Vapor Blue. Deze tint blauw doet ons denken aan een helderblauwe lucht, en geeft de kinderwagen een frisse look. Mocht je in de toekomst een andere kleur willen toevoegen aan je kinderwagen dan kan je de zonnekap gemakkelijk vervangen voor een andere kleur.

   

Shop nu

 

4 – Mutsy Nio Ocean Blue

Zoals de kleurnaam van deze stijlvolle Mutsy Nio al zegt is deze kleur geïnspireerd op de oceaan. Deze diep blauwe kleur is tijdloos en zal naar onze mening niet snel vervelen. De Mutsy Nio Ocean Blue is verkrijgbaar met twee verschillende kleuren frames. Zo kun je de kinderwagen naar je eigen smaak samen stellen.

   

Shop nu

 

5 – Joolz Day+ Modern Blue

De Joolz Day+ kinderwagen is sinds kort ook verkrijgbaar in de prachtige kleur Modern Blue. Deze prachtige natuurtint zal er voor zorgen dat je nog meer geniet van je wandeling. Bij Joolz maken ze graag duurzame keuzes. Zo is de stof van de Joolz Day+ gemaakt van recyclede plastic flessen. Zo heb je niet alleen een kinderwagen in een natuurtint maar draag je ook bij aan een betere natuur.

Joolz Day+ Modern Blue  Joolz Day+ Modern Blue side

Shop nu