De vernieuwde Cybex Cloud, de Z2

De vernieuwde Cybex Cloud, de Z2

De autostoel is onmisbaar in jullie babyuitzet. De Cybex Cloud Z is de topper in ons assortiment onder de autostoelen, Cybex heeft dit model nu vernieuwd en ik neem je mee in de fijnste features van deze autostoel.

Hij gaat lang mee

Veel autostoeltjes in groep 0 en 0+ zijn geschikt voor ongeveer de eerste 9 á 12 maanden na de geboorte. Met de Cybex Cloud Z2 kan je een stuk langer vooruit, je kindje kan tot wel 24 maanden (met maximum gewicht van 13 kilo en 87 cm lengte) vervoerd worden met deze autostoel.

Comfort voor jou en je kindje

Als ouder wil natuurlijk graag dat je kindje zo comfortabel als mogelijk met je mee kan reizen en laat dat nou net één van de sterke kanten van de Z2 zijn. Deze stoel is ontzettend flexibel, in de auto kan hij in een semi-liggende positie geplaatst worden maar buiten de auto kan hij zelfs in volledige ligstand plaatsen. Ergonomisch gezien is dit natuurlijk veel beter voor je kindje dan de standaard autostoeltjes waarin je kindje meer in een kuipvorm ligt. De Z2 kan je dus met een gerust hart op de basis van je kinderwagen plaatsen om te gaan winkelen en een hapje eten zonder je zorgen te maken over de positie van je baby in de autostoel.

Daarnaast beschikt de Z2 over een XXL zonnekap en dat is op zonnige dagen natuurlijk wel zo prettig.

In combinatie met de apart aan te schaffen Cybex Z2 base kun je de autostoel ook nog eens 360 graden draaien, wel zo handig wanneer je kindje wat groter en zwaarder wordt en pas in de auto in het stoeltje geplaatst wordt. Met het autostoeltje naar de deur verdraai je rug niet meer!

Veiligheid

Het Linear Side Protection (L.S.P) system in combinatie met de absorberende buitenkant zorgt ervoor dat de kracht bij en zijdelingse botsing met 25% wordt verminderd. Daarnaast voldoet het stoeltje uiteraard aan de i-Size norm.

Wat is het verschil tussen de Cybex Cloud Z2 en Cybex Cybex Cloud Z?

Het meest belangrijke verschil tussen de Cybex Cloud Z en Cybex Cloud Z2 is dat de Cloud Z2 in een slaapstand in op de isofix base (Cybex Base Z2) kan worden geplaats. Ook is de isofix basis (Cybex Base Z2) waar de Cloud Z2 op geplaatst kan worden gemakkelijk in gebruik..

De Cybex Cloud Z2 is in verschillende mooie kleuren beschikbaar, waar ga jij voor?

Shop hier