Donkey 5 vs Donkey 3

Donkey 5 vs Donkey 3

YAAAY! De gloednieuwe Bugaboo Donkey 5 is nu te bestellen in onze webshop en winkel. De Bugaboo Donkey 5 is zoals zijn voorganger verkrijgbaar in de Donkey 5 Mono, Donkey 5 Duo en Donkey 5 Twin variant, om aan al jouw gezinswensen te voldoen.

Maar wat maakt de Bugaboo Donkey 5 nou beter dan de Bugaboo Donkey 3? Wij vertellen jou in deze blog graag uitgebreid over het verschil tussen de Bugaboo Donkey 5 en Bugaboo Donkey 3. Zodat jij waarschijnlijk net zo enthousiast wordt als ons.

Trendy kleuren

Bij het ontwerpen van de Bugaboo Donkey 5 is er gebruik gemaakt van de meest trendy kleuren. Hierdoor is de Bugaboo Donkey 5 verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren. Zo zijn wij bij Baby Max verliefd op de kleur Forest Green. Deze prachtige tijdloze kleur geeft de kinderwagen een luxe uitstraling. Wij vermoeden dat onze klanten dit ook vinden, en dit een van de populairste kleuren zal worden. Maar ook kleuren zoals Stormy Blue, Sunrised Red, Morning Pink, Mineral Taupe, Washed Black en Misty White zijn prachtig!

Vernieuwde stoelknoppen

Dankzij de vernieuwde knoppen op het frame van de Bugaboo Donkey 5 is het inklappen van de kinderwagen nog gemakkelijker dan de Bugaboo Donkey 3. Dankzij de vernieuwde knoppen hoef je tijdens het uitklappen van de Donkey 5 de knoppen ook niet opnieuw in te drukken. Dit gaat met de Donkey 5 automatisch, dus nog sneller klaar voor vertrek!

Hogere stoelpositie

De zitting van de Bugaboo Donkey 5 staat een stuk hoger op het frame dan de Bugaboo Donkey 3. De Bugaboo Donkey 5 staat 57 cm vanaf de grond. Hierdoor kan je kindje beter om zich heen kijken. De wereld verkennen vanuit de kinderwagen wordt zo nog leuker!

Vernieuwde gordelsysteem & reiswieg

De Bugaboo Donkey 5 is uitgevoerd met een vernieuwd gordelsysteem. De schouderpadding zijn gemaakt van een extra zacht materiaal, en de gordel vast- en los klikken is nu nog gemakkelijker!

De vernieuwde reiswieg is voorzien van een breezy hoofdeinde. Dankzij het breezy venster reguleer jij de temperatuur in de wieg eenvoudig. Deze breezy reiswieg zorgt voor extra verkoeling tijdens de warme dagen. Ook vinden veel kindjes het leuk om vanuit het venster naar buiten te kunnen spieken.

Waar je bij de Bugaboo Donkey 3 de adapter voor de cupholder en meerijplankje nog los moest aanschaffen krijg je deze bij de Bugaboo Donkey 5 nu standaard mee geleverd!

Net zo enthousiast als ons? Bestel hem dan snel hieronder!

Shop hier