Hippe ergonomische draagzakken!

Hippe ergonomische draagzakken!

Het kiezen van de juiste draagzak kan best een uitdaging zijn voor ouders. Zo zijn er veel verschillende modellen te verkrijgen. Draagzakken speciaal voor pas geboren baby’s. Of ergonomische draagzakken waarmee je jouw kindje comfortabel op je rug kunt dragen. Één ding hebben deze draagzakken gemeen, je hebt jouw kindje altijd dicht bij je!

Je kindje dragen in een draagzak geeft een vertrouwd en veilig gevoel voor je kindje. Doordat je jouw kindje dichtbij je draagt voelt deze jouw lichaamswarmte en ruikt jouw geur. Dit geeft een geborgen gevoel. Het is daarom ook vaak gehoord dat baby’s gemakkelijker in slaap vallen in de draagzak. Wij verkopen verschillende draagzakken van Baby Björn om zo aan ieders wens te voldoen!

Baby Björn Mini

De Baby Björn Draagzak Mini is zeer geschikt voor pasgeboren baby’s. De draagzak is klein en gemakkelijk in gebruik. De draagzak is gemaakt van zacht katoenen materiaal voor extra comfort voor jouw kleintje. De draagzak is eenvoudig uit en aan te trekken, waardoor hij perfect is voor veelvuldig gebruik en korte draagsessies. De draagzak is zo ontworpen dat de rug, benen en heupen van je kindje de juiste ondersteuning krijgen. De draagzak is ook voorzien van een stevige en verstelbare hoofdsteun, voor optimale steun aan de nek van je kleintje.

Shop hier

Baby Björn Harmony

De BabyBjörn draagzak Harmony 3D Mesh is een zachte en ergonomische draagzak met een luxe afwerking. Dankzij de heupriem en gewatteerde rugsteun en schouderbanden wordt het gewicht goed verdeeld, hierdoor draagt de draagzak ongeloofelijk comfortabel.

Met een paar eenvoudige aanpassingen verander je de draagzak ook van buik naar rug. Zo kan je dus jarenlang plezier hebben van deze rugzak!

Shop hier

Baby Björn One

Met de BabyBjörn draagzak One kun je de draaghouding van je kindje variëren naarmate je kindje groeit. Zo beschikt de draagzak over twee verschillende hoogteposities, zodat je jouw kindje al vanaf de geboorte tot ca. 3 jaar kan vervoeren in de draagzak. Met een paar eenvoudige aanpassingen verander je de draagzak ook van buik naar rug.

Shop hier

Ook zijn de draagzakken te verkrijgen in een speciale mesh uitvoering. Dankzij deze unieke 3D-gaas speciaal ontwikkeld voor jonge baby’s draag je jouw kindje ook tijdens de warme dagen comfortabel. Het mesh materiaal is ongelofelijk flexibel en droogt snel na het wassen.

Search engine powered by ElasticSuite