Het wordt een warme winter met de Cybex voetenzakken

Het wordt een warme winter met de Cybex voetenzakken

De gezelligste tijd van het jaar is weer aangebroken. De feestdagen zijn in aantocht, de regen tikt op de ramen en de kaarsjes branden ’s avonds. Maar het is ook de tijd van het jaar waarin je kindje wat extra warmte kan gebruiken. Vandaag neem ik je mee in de belangrijkste punten bij de aanschaf van een voetenzak en vertel ik je over onze Cybex voetenzakken.

Als nieuwe ouder zie je soms door de bomen het bos het niet meer, er is zoveel op de markt en er zijn zoveel dingen om rekening mee te houden. Dit kan zeker ook gelden voor voetenzakken, je wilt tenslotte dat je kindje het lekker warm heeft maar wat is dan de beste koop?

Laten we beginnen met de TOG waarde. Wanneer je wil weten wat je kindje nodig heeft, dan geeft dit je een goede indicatie. Echter, het ene kindje is het andere niet en daarom is het van belang dat je ook regelmatig even het nekje voelt. Nekje warm? Perfect, je kindje voelt zich comfortabel! Nekje koud? Dan heeft je kindje wat extra warmte nodig. Zweet in het nekje? Je kindje heeft het te warm!

Nu, welke voetenzak is dan geschikt? Met onze Nederlandse winters volstaat vaak een voetenzak met TOG-waarde 4 in combinatie met lekkere warme kleding is je kindje dan goed beschermt tegen de kou.

Hiervoor zou de Snøgga voetenzak een goede keuze zijn, het is een universele voetenzak met TOG-waarde 4. Hij is beschikbaar een vele leuke kleurtjes en je vind hem via onderstaande link.

Cybex Snøgga

Ga je op vakantie of woon je op een plek met wat extremer weer, dan is de Cybex Platinum Winter voetenzak een goede keuze. Ook deze voetenzak is universeel en heeft TOG-waarde 6, wanneer je je kindje dan ook nog eens warm aankleed is deze voetenzak geschikt om je kindje warm te houden met temperaturen tot wel - 20 graden. Je vind hem via onderstaande link.

Cybex Winter Voetenzak

 

Belangrijk om te weten is dat voetenzakken pas geschikt zijn vanaf het moment dat je kindje plaats neemt in het zitje van de kinderwagen. Bij gebruik in de reiswieg bestaat de kans dat het je kindje in de voetenzak glijdt!