Hij is er! De nieuwe Bugaboo Fox 3

Hij is er! De nieuwe Bugaboo Fox 3

Jeej, eindelijk is de Fox 3 hier! Het is de ultieme all-terrain kinderwagen. De Fox 3 is verkrijgbaar in veel verschillende nieuwe, vrolijke kleuren en heeft veel nieuwe premium functies. Ben je al benieuwd? Ik vertel je er graag alles over!

Ontdek als één van de eerste de nieuwe Bugaboo Fox 3! Deze All Terrain kinderwagen is nu ontworpen met nog meer comfort, verbeterde lucht regulatie en meer kleur combinaties zodat de kinderwagen precies bij jouw smaak past.

Breezy Reiswieg

De comfortabele reiswieg heeft een nieuw ventilatiesysteem voor optimaal comfort voor jouw baby. Het is extra leuk dat je kindje nu ook naar buiten kan spieken om de wereld te ontdekken.

Geavanceerde 3D-gaas matras

Door het geavanceerde 3D-gaas in het matras verbetert het het ademende vermogen van jouw baby en het helpt de lichaamstemperatuur van jouw baby te reguleren voor optimaal comfort.

Vijfpuntsgordel met snelsluiting

De comfortabele ergonomische zitting wordt geleverd met een vernieuwde vijfpuntsgordel met snelsluiting. Met de nieuwe vijfpuntsgordel zit je kindje in een snel en veilig in de kinderwagen. De Fox 3 heeft één van de veiligste stoelen die er zijn dankzij de vijfpuntsgordel. De riempjes kunnen ook onafhankelijk van elkaar worden vast gemaakt.

 

Nieuwe Trendy kleuren

Bugaboo heeft niet zomaar voor deze kleuren gekozen. De kleuren nodigen jou en je gezin uit om de wereld samen te ontdekken. Van de kleuren Sunrise Red en Morning Pink word je gelijk vrolijk en krijg je zin om er op uit te gaan. De stormy blue kap straalt strandplezier uit en met de forest green voetenzak ben je helemaal in de sfeer voor een spontane picknick in de natuur. Niet alleen heeft de bekleding nieuwe kleuren, ook is het frame van Alu verandert naar de kleur Graphite met een luxe uitstraling.

Hopelijk ben je nu net zo enthousiast als ons geworden. Bekijk de nieuwe Fox 3 nu via de knop hieronder!

Shop nu

Search engine powered by ElasticSuite