Joolz Aer heeft nieuwe kleuren!

Joolz Aer heeft nieuwe kleuren!

De wereld ligt aan je voeten met deze ultracompacte Joolz Aer buggy die licht en supereenvoudig te gebruiken is. Deze week zijn er drie pareltjes van kleuren toegevoegd aan de Joolz Aer collectie. De kleuren zijn fris, warm en trendy. Ontdek hieronder alles over de kleuren Sage Green, Ocean Blue en Desert Ochre.

Sage Green

Een natuurlijk optimistische look

De vrolijke, levendige kleur Sage green is een sterke maar subtiele look die perfect is voor lentewandelingen. Dit elegante grijsgroen heeft prachtige zilverachtige ondertonen die de natuurlijke energie van groen verankeren met een aardse diepte. Vier het nieuwe begin van de lente!

Ocean blue

Een frisse, krachtige look

Duik in en verken een wereld van onbegrensde inspiratie. Ocean blue combineert natuurlijke marinekleuren voor een open en verfrissende vibe. De blauw met groene ondertonen zijn net zo levendig en dynamisch als de oceaan zelf. Laat de kleuren van de natuur je nieuwe energie geven.

Desert ochre

Een warme, rustgevende look

Voel de stroom van zachte, verschuivende zandduinen. Desert ochre fleurt elke wandeling op met een krachtige energie. Net als het gouden licht van de ondergaande zon dat je van binnenuit laat stralen. Zélfs na vele slapeloze nachten.

Deze prachtige kleuren zijn beschikbaar in de Joolz Aer buggy, Joolz Aer voetenzak en een Joolz Aer reiswieg.

Bekijk de nieuwe collectie hier