Joolz Geo 3, een stijlvolle alleskunner

Joolz Geo 3, een stijlvolle alleskunner

Joolz staat bekend om zijn solide en hippe kinderwagens, het is moeilijk om niet verliefd te worden op de prachtige maar vooral ook praktische Geo 3. Meer weten? Lees vooral verder!

Hij is toekomst bestendig

De mogelijkheden met deze wagen zijn eindeloos, voor een eerste kindje kies je voor de mono. Komt er nou in de toekomst nog een kleintje bij? Of heb je al een kindje rond huppelen en ben je opzoek naar een fijne duo wagen? Dan schaf je de duo uitbreidingsset aan en heb je voor een klein bedrag een compacte duo wagen. Ben je in verwachting van een tweeling? Dan ben je in één klaar met de aanschaf van de Geo3 Twin. 

Waar je ook gaat hij gaat met je mee

Zin in een fijne wandeling in het bos? Deze alleskunner kan gewoon met je mee en rijd soepel over bospaden. Liever een dagje winkelen? Ook over kleine klinkertjes hobbelt hij vrolijk met je mee en zijn super grote boodschappen mand zorgt ervoor dat je je eigenlijk nooit zorgen hoeft te maken over bergruimte. En als laatste maar zeker niet minste kan je dankzij de reflecterende strips op de wielen ook ’s avonds veilig op pad.

Comfort voor je kleintje

Hartstikke fijn natuurlijk alle eerder benoemde eigenschappen maar hoe zit het dan met het comfort voor jullie kindje? Ook op dat gebied stelt hij zeker niet teleur. Zowel de wieg als het zitje is voorzien van veel ventilatie mogelijkheden. Op een warme zomerdag tover je het stoeltje gemakkelijk om in een zomerproof model, voor jouw kindje geen zweet rug! De extra grote waterafstotende UPF50+ zonnekap beschermt je kindje tegen zon en regen, de vierwielvering maakt elke rit comfortabel en het zitje op tafelhoogte zorgt ervoor dat je kindje tijdens dagjes uit gezellig met je mee kan eten aan tafel.

Duurzaam

Joolz geeft om de wereld, voor elke verkochte kinderwagen plant Joolz een boom. Daarnaast willen ze verspilling tegen gaan door jou levenslange garantie te bieden, zo kan de kinderwagen zo lang mee als nodig is voor jouw groeiende gezin. Alles wat je daarvoor hoeft te doen is je nieuwe kinderwagen binnen 6 maanden na aankoop registreren op hun website. De kinderwagens worden gemaakt van duurzame en biologische stoffen, denk hierbij aan het gebruik van plastic flessen en biologisch katoen.

Ben jij er klaar voor om het avontuur aan te gaan met deze alleskunner? Bekijk dan nu alle beschikbare kleuren op onze website.

Shop hier