Musthave baby boxen

Musthave baby boxen

Wanneer je een kindje verwacht betekent dit vaak het einde van een mooi gestyled huis. Want er komen natuurlijk een hoop baby spullen binnen. Toch zien wij dat ouders hier steeds meer aandacht aanbesteden. En wat blijkt; baby spullen en een mooi gestyled huis gaan prima samen!

Tegenwoordig is een baby box een echte musthave wanneer je een baby in huis hebt. De box is een fijne en veilige plek waar je baby even kan liggen of spelen. Erg handig wanneer je als ouder even je handen vrij wilt hebben.

Een echte eyecatcher

Aangezien de box vaak in de woonkamer komt te staan is het wel zo fijn als deze mooi aansluit op de rest van het interieur. Dit kan voor ouders een echte uitdaging zijn. We zien dan ook dat ouders tegenwoordig steeds meer aandacht besteden aan het uitzoeken van de baby box. Voor het opdoen van inspiratie wordt vaak internet afgestruind waaronder Instagram en Pinterest. Er wordt hierdoor steeds vaker gekozen voor trendy uitziende box. Zo maak je van de box niet alleen een functioneel item maar een echte eyecatcher. Maar wat zijn de trends?

Naturel tinten & schuine pootjes

Wij zien dat ouders bij ons steeds vaker kiezen voor een box in een naturel kleur. Deze natuurtint combineert gemakkelijk met veel verschillende interieur stijlen, van vintage tot minimalistisch. Deze boxen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen van rechthoekig tot rond. Ook zien wij dat boxen met schuine pootjes erg trendy zijn op dit moment! Wij hebben verschillende kleuren boxen met schuine pootjes, met- of zonder lade.

Alle boxen uit ons assortiment worden gratis bij jou thuis bezorgd. Mocht je nog vragen hebben over het aanschaffen van de juiste box, dan kun je altijd bij ons terecht voor advies.

Shop nu