New Generation Cybex Priam, nu online!

New Generation Cybex Priam, nu online!

Het nieuwe model van de Cybex Priam is een luxer ontwerp en is voorzien van innovatieve nieuwe functionaliteiten. Het nieuwste model van de Cybex Priam is onder meer uitgevoerd met een innovatief harnassysteem, intuïtieve montage, vernieuwde positie bekerhouder, verbeterde fixatie van het schouderkussen, nieuw vak voor het opbergen van spulletjes, ademende wiegbodem en een vernieuwd design.

Innovatief gordelsysteem Cybex Priam Zitting

De Cybex Priam new generation is uitgevoegd met een vernieuwde one-pull gordelsysteem voor meer gemak. Deze opvallende nieuwe functie zorgt voor meer comfort bij de ouder en het kind. Dankzij dit innovatieve systeem bevestig je de gordel binnen enkele seconden nauwkeurig met slechts één hand.

Vernieuwde Cybex Priam Reiswieg

Dankzij de verhoogde reiswieg ligt het kindje dichter bij de ouder. Dit is ook erg ergonomische voor het in- en uit tillen van je kind in de reiswieg. Ook is de reiswieg voorzien van een nieuw design en een vak ideaal voor het opbergen van ouderlijke spullen. Daarnaast heeft de vernieuwde reiswieg een ademend matrasje en is de reiswieg zelfs 0,2 kg lichter wat weer scheelt in het tillen hiervan.

Vergrote Boodschappenmand

De boodschappenmand van de Cybex Priam Next Generation is ook een stukje groter. Hierdoor passen alle boodschappen voor onderweg van je kindje in de boodschappenmand.

De nieuwste collectie van de Cybex Priam New Genoration 2022 staat nu online!

 

Shop nu

Search engine powered by ElasticSuite