NEW IN: Babyzen Yoyo

NEW IN: Babyzen Yoyo

Nieuw bij ons in het assortiment is de Babyzen YOYO² kinderwagen. De kinderwagen kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot 22KG. Babyzen heeft overal aan gedacht om een uitje zo gemakkelijk mogelijk te maken.

YOYO²

De kinderwagen kan worden gebruikt met een YOYO-reiswieg. De reiswieg kan met 1 click op het frame worden bevestigd. De reiswieg kan je dankzij de handgrepen in één hand vasthouden of naast je op de grond zetten. De reiswieg is gemaakt van waterafstotend materiaal met UV-bescherming (UPF 50+).

Naast de reiswieg heeft Babyzen ook een geboorte-pack. De YOYO² kan met één hand worden ingeklapt met het geboorte-pack. Ingeklapt kan de kinderwagen over de schouder worden gedragen dankzij de shoulder strap of in de hand aan het frame. De newborn pack is voorzien van een 5-puntsveiligheidsgordel voor extra veiligheid. De bekleding hiervan is ook gemaakt van een waterafstotend stof.

Vanaf 6 maanden kan je de reiswieg of geboorte-pack omwisselen naar de Pack 6+. De Pack 6+ is ook gemaakt van waterafstotend materiaal met UV-bescherming, net zoals de reiswieg of geboorte-pack. Door middel van de kap met kijkvenster kan je je kindje altijd in de gaten houden. Achterop de zitting zit een handig opbergvak om de belangrijkste spullen bij de hand te hebben. De zitting kan worden gesloten met een vijfpunts-veiligheidsgordel. Het zitje is verstelbaar in verschillende posities en bevat een comfortabel kussen.

YOYO-connect

Met de YOYO-connect verander je je kinderwagen met 1 klik om in een duo kinderwagen. De YOYO-connect bevestig je aan de achterkant van de YOYO². Met deze aanvulling zijn er 5 verschillende uitvoeringen mogelijk: Dubbele kinderwagen voor een tweeling, 2 reiswiegen of 2 Pack 6+.

Of maak er een dubbele kinderwagen voor broers/zussen. De combinaties hiervoor zijn: reiswieg/kleuren-pack 6+, kleuren-pack 6+/reiswieg en kleuren-pack 6+/autostoeltje.

Ook met de YOYO-connect is de kinderwagen ultralicht en wendbaar. Wil je de YOYO-connect even niet gebruiken? Klap het dan gemakkelijk in en hang het aan het frame van de YOYO².

De YOYO² en YOYO-connect is de eerste dubbele kinderwagen die als handbagage mag worden meegenomen in het vliegtuig. (Dit kan verschillen per vliegmaatschappij)

Accessoires

Babyzen heeft verschillende accessoires voor de YOYO² om een uitje zo gemakkelijk mogelijk te maken. De kinderwagen is uit te breiden met een bekerhouder, meerijdplankje, reistas, regenhoes, muskietennet, voetenzak, parasol en YOYO-bag.

Dankzij Babyzen is er een buggy die niet meer omvalt als er een tas aan de duwbeugel hangt. Zij hebben een tas ontworpen die wordt geleverd inclusief wiel met klein plateau. Hierdoor kan er tot wel 10kg extra worden meegenomen.

De voetenzak is gemaakt van zachte, hoogwaardige en gemakkelijk te reinigen bekleding. Met heel koud weer kan je je kindje inpakken door ook de fleece capuchon te gebruiken die verstelbaar is met het trekkoord. De voetenzak is aan elk seizoen aan te passen door de bovenkant eraf te halen of de capuchon om te draaien.

 

Shop nu

 

Search engine powered by ElasticSuite