Onmisbare Bugaboo winter items!

Onmisbare Bugaboo winter items!

De koude maanden staan weer voor de deur. Naast de gezelligheid van de kerst krijg je waarschijnlijk ook te maken met sneeuw, wind en veel regen. Maar met deze handige tips zit jouw kindje er lekker warmpjes bij in jouw Bugaboo kinderwagen.

Met onderstaande tips zorg je ervoor dat je jouw Bugaboo kinderwagen goed voorbereid op het koude weer. De onderstaande accessoires zijn geschikt voor de Bugaboo Fox2, Bugaboo Donkey3 en Bugaboo Lynx.

Bugaboo High Performance Voetenzak

De high performance voetenzak van Bugaboo is gevuld met een dons vulling. Hierdoor zit je kindje er ook tijdens de koudste dagen er knus bij. De voetenzak beschikt over twee afneembare hoezen. Zo kun je de voetenzak precies afstellen op het weertype. Dankzij de duurzame Teflon coating is de voetenzak regen, sneeuw, wind en vlek besteding. Dit maakt de Bugaboo High Performance voetenzak ook nog een duurzame aankoop dus.

Shop nu

Bugaboo Wollen Seat Liner

Deze seat liner is gemaakt van 100% zuivere scheerwol. Dit type wol reguleert de temperatuur van je kindje. Ook zit de seat liner heerlijk zacht. De Bugaboo wollen seat liner is geschikt voor kinderen tot 4 jaar. Ideaal zo kun je met één aankoop meerdere winters voorruit.

Shop nu

Bugaboo Newborn Inlay

Verwacht jij jouw kindje deze winter? Dan is deze newborn inlay van Bugaboo onmisbaar. De inlay biedt een extra laagje warmte en bescherming aan je pasgeboren kindje. Dankzij de zachte katoenen materialen is de inlay ook geschikt voor de gevoelige huid van pasgeboren baby’s. Dit maakt de Bugaboo Newborn Inlay een echte winter musthave voor pas geborenen.

Shop nu

 

Bugaboo Bekerhouder

Nu is de Bugaboo Bekerhouder officieel geen echte winter accessoires natuurlijk. Maar hé, wel ontzettend handig om tijdens de koude dagen de warme chocomel in op te bergen tijdens het wandelen.. En laten we eerlijk zijn, dit maakt de bekerhouder onmisbaar voor de komende maanden.

Shop nu