Veilig erop uit!

Veilig erop uit!

Ons best verkochte groep 0 autostoel is met stip op nummer één de Cybex Cloud Z. Reden te meer om hier eens wat aandacht aan te besteden in de vorm van een blog. Want wat maakt de Cybex Cloud Z nu zo bijzonder?

Wanneer je een kleintje verwacht zul je al snel merken dat de aanschaf van een autostoel niet kan ontbreken. Dankzij de autostoel vervoer je jouw kleintje al vanaf de geboorte veilig in de auto. Zo kan deze al nodig zijn voor het eerste ritje samen naar huis vanuit het ziekenhuis of  een eerste bezoekje aan opa en oma.

Veel toekomstige ouders kiezen bij ons voor de aanschaf van een groep 0 autostoel voor de Cybex Cloud Z. Dit zijn de voordelen van Cybex Cloud Z op een rij.

Platte ligstand

De Cybex Cloud Z kan met één gemakkelijke beweging in een platte ligstand gezet worden. Dit is voor een groep 0 autostoel erg uniek. Dankzij deze ligstand kan je kleintje buiten de auto rustig doorslapen in de autostoel. Dit kan erg handig zijn wanneer je de autostoel op het onderstel van jouw kinderwagen wilt klikken. Let op: de ligstand kan alleen buiten de auto gebruikt worden.

Veilig systeem

Dankzij de Linear Side Impact Protection systeem is de Cybex Cloud Z autostoel extra veilig bij een eventuele botsing vanaf de zijkant. Dankzij de Linear Side Impact Protection systeem is de impact van de botsing met ca. 25% verminderd.

Eenvoudig te bevestigen

Met de los verkrijgbare Cybex Cloud Z Base kun je de Cybex Cloud Z gemakkelijk en met één klik bevestigen in de auto. Erg handig aan deze base is dat je het autostoeltje op de base gemakkelijk naar de autodeur kunt draaien. Ideaal voor wanneer je jouw kleintje in- en uit de auto wilt tillen.

Cybex Cloud Z Plus

Van de Cybex Cloud Z is ook een plus versie beschikbaar. Het autostoeltje is gelijk aan de Cybex Cloud Z. Het verschil zit hem in de stof. De Cybex Cloud Z Plus is uitgevoerd met een luxe, slijtvaste denim stof. Hierdoor heb je extra lang plezier je autostoel!

De autostoel is te gebruiken vanaf de geboorte tot ca. 13 kg.

Shop nu

   

Search engine powered by ElasticSuite