€ 0,00 0 items
Coming Kids Coming Kids is een Nederlands merk dat bekend staat om haar stijlvolle en kwalitatieve meubels. Het merk heeft een stoere, frisse stijl en ontwerpt producten die de baby- en kinderkamer compleet maken. Hierbij kun je denken aan stoere bedden, kasten of bureaus. Houd je van stoer, maar toch ook naturel? Dan maak je met de meubels van Coming Kids het plaatje compleet.
Cybex De kinderwagens, autostoelen en andere producten van Cybex hebben dit gemeen: een bijzonder design, unieke veiligheidsdetails en een groot comfort.
ChildWood De artikelen van Childwood zoals kindermeubels zijn heel prettig voor je kindje en zien er leuk uit. Alle producten zijn van goede kwaliteit en gaan dan ook lange tijd mee.
Cybex Autostoelen De combinatie van uniek design, ongeëvenaarde veiligheid en kwaliteit en intelligente functionaliteit maakt Cybex zo bijzonder. Deze strategie heeft niet alleen geleid tot de ontwikkeling van bekroonde baanbrekende autostoelen zoals de achterwaartse Sirona, maar ook tot niet minder dan negen Red Dot Design Awards
Cybex Buggy's De kinderwagens, buggy's, autostoelen en andere producten van Cybex hebben dit gemeen: een bijzonder design, unieke veiligheidsdetails en een groot comfort.