Cybex

Cybex

CYBEX is opgericht in 2005 en heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van kinderveiligheid en een innovatief lifestyle- en modemerk. CYBEX ontwikkelt haar producten volgens het D.S.F. innovatie principe, dat zich richt op een uitzonderlijk design, de grootst mogelijke veiligheid en goed doordachte functies.

Lees meer
Loading...

Winkelopties

Prijs

244 artikelen

Aflopende richting instellen
 1. Cybex-zeno-bike
  Cybex

  Cybex Zeno Bike

  Vanaf € 699,95
  Meer informatie
 2. Platinum Winter Footmuff Mini
  Cybex

  Cybex Platinum Winter Voetenzak Mini

  Vanaf € 169,95
  Meer informatie
 3. Cybex Tote Bag
  Cybex

  Cybex Tote Bag

  Vanaf € 159,95
  Meer informatie
 4. Cybex Platinum Shopper Bag
  Cybex

  Cybex Platinum Shopper Bag

  Vanaf € 179,95
  Meer informatie
 5. Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  Gratis verzending EU vanaf € 39,-
  De specialist in kinderwagens
  Uitstekend - Trustpilot

244 artikelen

Aflopende richting instellen
Cybex

De beste prijs voor uw nieuwe Cybex

CYBEX is opgericht in 2005 en heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van kinderveiligheid en een innovatief lifestyle- en modemerk. CYBEX ontwikkelt haar producten volgens het D.S.F. innovatie principe, dat zich richt op een uitzonderlijk design, de grootst mogelijke veiligheid en goed doordachte functies. Design kenmerkt de CYBEX producten vanaf het allereerste begin. Zij spreken ouders aan met stijl en zijn geïnspireerd door de laatste trends uit de wereld van mode, grafische en industriële vormgeving.

Veiligheid komt altijd op de eerste plaats bij CYBEX. Het bedrijf gaat onvermoeibaar de uitdaging aan om steeds hogere veiligheidsnormen te bereiken. Functionaliteit moet innovatief en intuïtief zijn. CYBEX producten zijn ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, zodat u meer tijd en energie overhoudt voor uw gezin. De collectie van Cybex bestaat onder andere uit: Kinderwagens, autostoelen, buik-rugdragers en aanverwante artikelen.

Search engine powered by ElasticSuite