€ 0,00 0 items
Easywalker Er zijn vele manieren om het leven te bewandelen. Van hiken tot wandelen, slingeren tot slenteren. Of je nu dicht bij huis blijft of de wijde wereld in gaat. Voel de vrijheid van het buiten zijn en geniet van elk avontuur. De wereld begint aan je voeten. Easywalker nodigt jou en je familie uit om samen de wereld te bewandelen.
Easywalker Buggy's De dagen van saaie buggy's zijn voorbij. De Easywalker Buggy combineert prachtige stoffen, een trendy look, lichtgewicht materialen en hoge kwaliteit. Helemaal van deze tijd!De Easywalker Buggy geeft optimale comfort aan je kleine, met een comfortabel zachte en volledig verstelbaar zitje. De zachte leren handgrepen geven je een goede grip en zijn stylish tegelijkertijd. De buggy is makkelijk in te vouwen en compact op te berge...
Elodie Details Elodie Details is een prachtig stijlvol Zweeds kindermerk met producten die ook in de smaak vallen bij ouders! Elodie Details maakt 'volwassen' dessins waarmee jij en jouw kleintje je kunnen onderscheiden. Baby en kinderartikelen die perfect aansluiten bij jouw stijl! Elodie Details produceert fopspenen die gebruiken zijn van 3 maanden tot 3 jaar.
EGG De Egg-Stroller is ontworpen in het Verenigd Koninkrijk waarbij de stijlbewuste ouder in het achterhoofd is gehouden. Dankzij de zachte stoffen heeft de kinderwagen egg een luxueuze, stijlvolle uitstraling.