€ 0,00 0 items
icandy-banner-01
iCandy

Het iCandy-recept voor innovatie - Brits vakmanschap, zonder limieten.

Een van de belangrijkste verschillen van iCandy-producten is het gebruik van aeronautische technologie. De kwaliteit van engineering en luxueus niveau van materialen evenaren die van een vliegtuig, niet van een wandelwagen. De resultaten zijn te zien en kunnen gevoeld worden in een moeiteloze prestatie.De vloeiende beweging en soepele hantering, vanaf de eerste aanraking, zijn het resultaat van hoogwaardige engineering van Icandy. Icandy heeft de rit voor baby's soepel, veilig en ongelofelijk comfortabel gemaakt, en de ervaring voor u een waar genot.

Het uiterlijk van Icandy is net zo belangrijk als het design - het uiterlijk van luxe, moderniteit en stijl.

Met een iCandy-wandelwagen kunt u uw pasgeborene het beste geven terwijl u kunt genieten van uw eigen stijlgevoel. De Icandy ontwerper, Janet Collin - die heeft gewerkt bij Mulberry en Louis Vuitton - zorgt ervoor dat we modetrends interpreteren en onze mode-imago behouden.

iCandy heeft een passie voor kwaliteit en dat zorgt ervoor dat elke iCandy-wandelwagen wordt getest boven industriestandaarden.

Om de integriteit van het iCandy-ontwerp en vakmanschap te beschermen, gebruiken we uitsluitend fabrieken die hoogwaardige, technische producten produceren omdat alleen zij producten produceren die aan onze kwaliteitsstandaarden voldoen.

Waarom streven wij naar zulke hoge standaarden? U accepteert niets minder dan perfectie van ons en het is onze taak om ervoor te zorgen dat we dat leveren.

Icandy heeft onder andere de volgende modellen:

  • iCandy Appel 2 Pear
  • iCandy Peach 3
  • iCandy Peach All Terrain
  • iCandy Strawberry
  • iCandy Strawberry 2
  • iCandy Rasberry

In onze winkel in Apeldoorn zij onderandere de Icandy Peach 3 en Appel 2 Pear zichtbaar.
Toppers uitgelicht

Geen resultaten gevonden.