Joolz

Joolz

Bij Joolz viert men graag de goede dingen in het leven en proberen ze jouw leven elke dag een beetje makkelijker én mooier te maken. Joolz noemt dat ‘Positive Design’. Joolz streeft ernaar om meer betekenis te geven aan wat ze doen. Dit betekent dat ze veilige, ergonomische en stijlvolle kinderwagens ontwerpen die gemakkelijk in te klappen en te manoeuvreren zijn.

Lees meer
Loading...

Winkelopties

Prijs

133 artikelen

Aflopende richting instellen
  1. Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
    Gratis verzending EU vanaf € 39,-
    De specialist in kinderwagens
    Uitstekend - Trustpilot

133 artikelen

Aflopende richting instellen
Joolz

De beste prijs voor uw nieuwe Joolz

Bij Joolz viert men graag de goede dingen in het leven en proberen ze jouw leven elke dag een beetje makkelijker én mooier te maken. Joolz noemt dat ‘Positive Design’. Joolz streeft ernaar om meer betekenis te geven aan wat ze doen. Dit betekent dat ze veilige, ergonomische en stijlvolle kinderwagens ontwerpen die gemakkelijk in te klappen en te manoeuvreren zijn. Alles wat Joolz maakt is van hoogwaardige kwaliteit met elegante uitvoering voor zowel één als twee kinderen. De ontwerpers van Joolz maken alles zelf, tot in het allerkleinste detail en staan ze voor duurzaamheid. Joolz kiest ervoor slim ontworpen producten te maken van zo duurzaam mogelijk materiaal en geeft ook terug aan onze planeet. De aarde kan wel wat extra groen gebruiken. Daarom krijgt jouw kind van Joolz een eigen boom, in het Joolz geboortebos dat onder andere staat in Colombia.

Joolz gelooft in wat ze maken en daarom bieden ze iedere ouder levenslange garantie op de kinderwagen. Het enige wat jij als ouder hoeft te doen is hem online registreren binnen zes maanden na aankoop, daarna ben je klaar om voor altijd van deze service te genieten.

Search engine powered by ElasticSuite