Joolz

Joolz

Bij Joolz viert men graag de goede dingen in het leven en proberen ze jouw leven elke dag een beetje makkelijker én mooier te maken. Joolz noemt dat ‘Positive Design’. Joolz streeft ernaar om meer betekenis te geven aan wat ze doen. Dit betekent dat ze veilige, ergonomische en stijlvolle kinderwagens ontwerpen die gemakkelijk in te klappen en te manoeuvreren zijn.

Lees meer
Loading...

Winkelopties

Prijs

53 artikelen

Aflopende richting instellen
 1. Joolz Aer Reiswieg
  Joolz

  Joolz Aer Reiswieg

  Vanaf € 249,00
  Meer informatie
 2. Joolz Hub Cocoon Classic Blue 1
  Joolz

  Joolz Hub+ Cocoon

  Vanaf € 149,00
  Meer informatie
 3. Joolz Hub+ Reiswieg Marvellous Green 1
  Joolz

  Joolz Hub+ Reiswieg

  Vanaf € 279,00
  Meer informatie
 4. Joolz Geo2 Uitbreidingsset 1
  Joolz

  Joolz Geo 2 Uitbreidingsset

  Vanaf € 299,00
  Meer informatie
 5. Joolz Essentials matrashoes 1
  Joolz

  Joolz Essentials Matrashoes

  Vanaf € 17,95
  Meer informatie
 6. Joolz Essentials deken honeycomb wit 1
  Joolz

  Joolz Essentials Deken Honeycomb

  Vanaf € 74,95
  Meer informatie

53 artikelen

Aflopende richting instellen
Joolz

De beste prijs voor uw nieuwe Joolz

Bij Joolz viert men graag de goede dingen in het leven en proberen ze jouw leven elke dag een beetje makkelijker én mooier te maken. Joolz noemt dat ‘Positive Design’. Joolz streeft ernaar om meer betekenis te geven aan wat ze doen. Dit betekent dat ze veilige, ergonomische en stijlvolle kinderwagens ontwerpen die gemakkelijk in te klappen en te manoeuvreren zijn. Alles wat Joolz maakt is van hoogwaardige kwaliteit met elegante uitvoering voor zowel één als twee kinderen. De ontwerpers van Joolz maken alles zelf, tot in het allerkleinste detail en staan ze voor duurzaamheid. Joolz kiest ervoor slim ontworpen producten te maken van zo duurzaam mogelijk materiaal en geeft ook terug aan onze planeet. De aarde kan wel wat extra groen gebruiken. Daarom krijgt jouw kind van Joolz een eigen boom, in het Joolz geboortebos dat onder andere staat in Colombia.

Joolz gelooft in wat ze maken en daarom bieden ze iedere ouder levenslange garantie op de kinderwagen. Het enige wat jij als ouder hoeft te doen is hem online registreren binnen zes maanden na aankoop, daarna ben je klaar om voor altijd van deze service te genieten.