Kinderwagens

Kinderwagens

Dé kinderwagen specialist

Welke kinderwagen past het beste bij jou? Baby Max heeft een breed assortiment kinderwagens van alle bekende merken zodat wij aan al jullie wensen kunnen voldoen. Niet alleen zijn de looks erg belangrijk, maar natuurlijk ook functionaliteit en prijs.

Lees verder
Loading...

Winkelopties

Prijs
Merk

355 artikelen

Aflopende richting instellen
 1. Bugaboo Fox3 Complete
  Bugaboo

  Bugaboo Fox 3 Compleet

  Vanaf € 1.019,15
  Meer informatie
 2. Bugaboo Lynx
  Bugaboo

  Bugaboo Lynx

  Vanaf € 764,15
  Meer informatie
 3. Joolz Day Plus side
  Joolz

  Joolz Day+

  Vanaf € 999,63
  Meer informatie
 4. Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  Gratis verzending EU vanaf € 39,-
  De specialist in kinderwagens
  Uitstekend - Trustpilot

355 artikelen

Aflopende richting instellen
Kinderwagens

Dé kinderwagen specialist

Welke kinderwagen past het beste bij jou? Wanneer je een baby verwacht zal je erachter komen dat een kinderwagen één van de belangrijkste aankopen is. Je gebruikt een kinderwagen namelijk best een tijdje. Baby Max heeft een breed assortiment kinderwagens van alle bekende merken zodat wij aan al jouw wensen kunnen voldoen. Niet alleen zijn de looks erg belangrijk, maar natuurlijk ook functionaliteit en prijs. Wij geven jou graag een aantal tips waar je rekening mee kan houden tijdens het uitzoeken van de beste kinderwagen voor jou en je kleintje.

Zo is het belangrijk om te kijken of het in- en uitklappen van een kinderwagen gemakkelijk gaat. Soms werkt het ene inklapsysteem voor de één beter als voor de ander. Dus let hierbij goed op wat voor jullie handig is. Het in- en uitklappen van een kinderwagen is iets wat regelmatig gebeurt dus zeker niet onbelangrijk.

Ook is het belangrijk om te checken of de kinderwagen ingeklapt gemakkelijk in de kofferbak van de auto past. De ene kinderwagen is ingeklapt een stuk compacter dan de ander. Heb jij een auto met een kleine kofferbak? Let hier dan extra goed op.

Vraag jezelf tijdens het uitzoeken van een kinderwagen ook goed af op wat voor een terrein je de kinderwagen het meeste zult gebruiken. Mocht je in een drukke binnenstad wonen, dan zal een compacte, lichte en wendbare kinderwagen erg praktisch zijn. In het buitengebied komt een robuustere kinderwagen met grote wielen weer beter tot zijn recht.

En daarnaast moet de kinderwagen er natuurlijk ook uitzien naar jouw smaak. Bij Baby Max hebben wij veel verschillende modellen kinderwagens leverbaar. Van high end design kinderwagens tot een wat meer basic exemplaar. Mocht je nog vragen hebben over het aanschaffen van de juiste kinderwagen, dan kun je ook altijd bij ons terecht voor advies.

Search engine powered by ElasticSuite