Duo/Twin Kinderwagens

Duo/Twin Kinderwagens

Het adres voor jouw nieuwe duo/twin kinderwagen

Welke duo / twin kinderwagen past het beste bij jou? Wanneer je meer dan één kindjes hebt of een tweeling verwacht zal je erachter komen dat een duo of twin kinderwagen één van de belangrijkste aankopen is.

Lees meer

Winkelopties

Prijs
Merk
 1. Cybex 2 producten
 2. Joolz 1 product
 3. Bugaboo 48 producten
 4. UPPAbaby 1 product
 5. Thule 1 product
 6. iCandy 2 producten
Voldoet aan I-Size
Met reiswieg
Uitbreidbaar naar duo
Kleursoort

Producten 1-16 van 55

Oplopende richting instellen
 1. Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
  Gratis verzending EU vanaf € 39,-
  De specialist in kinderwagens
  Uitstekend - Trustpilot
Pagina

Welke duo / twin kinderwagen past het beste bij jou? Wanneer je meer dan één kindjes hebt of een tweeling verwacht zal je erachter komen dat een duo of twin kinderwagen één van de belangrijkste aankopen is. Je gebruikt een kinderwagen namelijk best een tijdje. Baby Max heeft een breed assortiment duo en twin kinderwagens van alle bekende merken zodat wij aan al jouw wensen kunnen voldoen. Niet alleen zijn de looks erg belangrijk, maar natuurlijk ook functionaliteit en prijs. Wij geven jou graag een aantal tips waar je rekening mee kan houden tijdens het uitzoeken van de beste duo / twin kinderwagen voor jou en je kleintjes.

Baby Max heeft veel verschillende soorten duo en twin kinderwagens in het assortiment. Zo kun je kiezen voor een model kinderwagen waar de kindjes gezellig naast elkaar zitten. Of een model waar de kindjes achter elkaar zitten. Een kinderwagen waar de kindjes naast elkaar zitten is erg gezellig voor de kindjes maar kan iets minder praktisch zijn omdat de kinderwagen een stukje breder is dan een kinderwagen waar de kindjes achter elkaar zitten. Maar dit is per merk en model kinderwagen weer verschillend.

Ook is het belangrijk om te kijken of het in- en uitklappen van een kinderwagen gemakkelijk gaat. Soms werkt het ene inklapsysteem voor de één beter als voor de ander. Dus let hierbij goed op wat voor jullie handig is. Het in- en uitklappen van een kinderwagen is iets wat regelmatig gebeurt dus zeker niet onbelangrijk.

Daarnaast is het belangrijk om te checken of de kinderwagen ingeklapt gemakkelijk in de kofferbak van de auto past. De ene kinderwagen is ingeklapt een stuk compacter dan de ander. Heb jij een auto met een kleine kofferbak? Let hier dan extra goed op.

Vraag jezelf tijdens het uitzoeken van een duo / twin kinderwagen ook goed af op wat voor een terrein je de kinderwagen het meeste zult gebruiken. Mocht je in een drukke binnenstad wonen, dan zal een compacte, lichte en wendbare kinderwagen erg praktisch zijn. In het buitengebied komt een robuustere kinderwagen met grote wielen weer beter tot zijn recht.

En daarnaast moet de kinderwagen er natuurlijk ook uitzien naar jouw smaak. Bij Baby Max hebben wij veel verschillende modellen duo / twin kinderwagens leverbaar. Van high end design kinderwagens tot een wat meer basic exemplaar. Mocht je nog vragen hebben over het aanschaffen van de juiste kinderwagen, dan kun je ook altijd bij ons terecht voor advies.